Despre noi - Misiune si viziune

ELYSIL GREEN STORE este un distribuitor al produselor profesinale, fabricate in Italia, de make-up si skin-care, Kripa Venezia.

KRIPA este sinteza unui proiect revolutionar, nascut dintr-o idee absolut inovatoare de frumusete pentru o piata in care naturalitatea este adesea doar o pretentie si uneori nu se potriveste cu performantele dorite de consumator.

A pornit de la o mare pasiune pentru machiaj si, mai ales, de la o iubire profunda pentru bunastare. Creatorii si formulatorii Kripa au dezvoltat o linie completa de produse cosmetice care utilizeaza un proces tehnologic revolutionar, care combina ingrediente botanice atent selectate cu ingrediente active naturale in cantitate functionala.

Rezultatul este o linie de machiaj care respecta cele mai inalte standarde de calitate, pastrand totodata respectul absolut pentru pielea ta.

Mai mult decat o simpla idee, este o etica a frumusetii.

 

Cui ne adresam:

-Clientilor care cumpara produse profesionale de machiaj in magazine high-end, cautand exclusiv performante ridicate.

-Clientilor care isi doresc atat performanta, cat si naturalete.

-Clientilor cu pielea sensibila sau alergica.

Caracteristici principale

Kripa Romania

Principiile fundamentale ale Kripa pe care se bazeaza intregul proiect pot fi rezumate in 10 puncte esentiale:

1  LABORATOR DE CERCETARE SI DEZVOLTARE KRIPA

Toate etapele de cercetare si dezvoltare au fost realizate in intregime in laboratoarele noastre.

2. MADE IN ITALY

   Linia de machiaj Kripa este fabricata in Italia.

3 PERFORMANTA IMPECABILA

   Primul lucru pe care il urmareste o femeie este performanta. Este un aspect esential si nimeni nu este dispus sa ajunga la un compromis in acest sens. Prin urmare, am muncit foarte mult pentru a ne indeplini intentia de a crea o linie naturala de machiaj capabila sa satisfaca toate asteptările clientilor nostri, chiar si a celor care cumpara produse profesionale sau produse de machiaj doar din magazine de inalta calitate.

4 INGREDIENTE NATURALE

   In afara de performanta, femeile vor sa foloseasca produse sanatoase pentru piele, avand grija de frumusetea si bunastarea lor. Acesta este motivul pentru care produsele noastre au fost formulate selectand si alegand doar cele mai pure si mai inalte materii prime de origine naturala care pot fi gasite in formulele noastre, pana la 100%.

5 BLACK LIST

   Formulele noastre omit cele mai daunatoare substante pe care le gasim de obicei pe piata, cum ar fi: siliconi, parabeni, conservanti, fenoxietanol, uleiuri minerale, parafina, trietanolamina, alcool, etoxilati, filtre UV chimice, nanomateriale, alergeni, parfum, ingrediente derivate de la animale si asa mai departe.

Toate aceste substante au fost inlocuite cu ingrediente alternative care asigura puritatea microbiologica si compatibilitatea maxima a pielii.

6 TRANSPARENTA

   De la inceput, am decis sa adoptam o politica extrem de transparenta fata de clientii si partenerii nostri.

In fisele tehnice de produs, precum si pe site-ul nostru web, partenerii nostri pot gasi toate informatiile de care au nevoie pentru a le satisface curiozitatea si pentru a raspunde la toate intrebarile clientilor.

Acestea contin explicatia generala a produsului, lista substantelor omise si lista principiilor si ingredientelor active principale care caracterizeaza formula.

Mai mult, exista un grafic in care declaram procentul de ingrediente de origine naturala, procentul de ingrediente certificate ecologic, procentul de pigmenti minerali si procentul de ingrediente non-naturale, cu explicatii relevante. De asemenea, exprimam caracterul adecvat al produselor pentru vegetarieni și vegani.

Este posibila consultarea limitelor impuritatilor metalelor grele. Toate loturile de productie sunt testate pentru 7 metale grele. Puteți gasi toate rezultatele exprimate in ppm (parti per million) si enumerate clar in graficele fiselor tehnice de produs.

7  ACTIUNEA DE INGRIJIRE A PIELII

   Produsele Kripa au o dubla functie, machiaj si ingrijire a pielii. Doi ani de cercetare de laborator, după care s-a obtinut perfectiunea in ceea ce priveste rezistenta, performanta produsului si acțiunea de ingrijire a pielii.

Produsele noastre au proprietati exceptionale de regenerare si reparare, datorita unei concentratii mari de ingrediente active adaugate in cantitate functionala.

Este un grup de principii active care functioneaza ca acțiune globala in diferite straturi de epiderma, contribuind la mentinerea pielii noastre mereu tanara, ferma si frumoasa.

O alegere care se face rar in lumea machiajului si care face ca produsele Kripa sa fie inovatoare si sub acest profil.

8 TESTUL DE METALE GRELE

   Toate loturile de productie sunt testate pentru 7 metale grele care sunt principala cauza a reactiilor adverse: arsenic, cadmiu, cobalt, crom, mercur, nichel, plumb și toate rezultatele sunt listate clar in graficele fiselor tehnice de produs.

9 ADAPTATE PENTRU PIELEA SENSIBILA SI ALERGICA

   Linia de machiaj Kripa este specifica persoanelor cu piele sensibila si alergica. Alergiile si intolerantele au crescut foarte mult in ultimii ani, astfel incat in ​​prezent exista o nevoie puternica de produse cu toleranta ridicata a pielii. Toate produsele noastre sunt formulate si echilibrate pentru a minimiza apariția reactiilor adverse si sunt ideale si pentru ochi si pentru pielea cea mai sensibila.

10 ATENTIE LA FIECARE DETALIU

Ambalajul Kripa este foarte rafinat si combina designul minimal cu finisajele de lux. Ambalajul este seducator si captivant si se caracterizeaza printr-o paleta personalizata de casete de reumplere, care va permite sa va creati cu ușurinta propriul mix de nuante asa cum doriti, acordand o atentie deosebita protectiei mediului si reducerii costurilor datorita carcasei sale reutilizabile.

Toate aceste 10 principii fundamentale fac din Kripa Venezia un brand inovator si mult iubit in intreaga lume.

Rulează videoul

Our company history and facts

Rulează videoul

Design & development process demonstration